top of page

Ja men vad hände!?

"Kära dagbok, longe time no see..." Kanske de här sidorna skulle börjat om det var en dagbok. Men den här bloggen/informationskanalen vill ge dig kunskap, tips, råd och konkreta verktyg emellanåt för att ge dig som läsare ett värde att åkerkomma hit. Men så har det inte varit på ett tag, inget nytt har uppdaterats, men nu så! Nu finns det energi och riktning igen, för ja jag tappade den ett tag.


Det som hände var... att jag i slutet på våren var helt slut på att skapa utan mål, riktning och vilja. Min älskade mormor hade gått bort tidigare på året, det var oklart vad jag skulle göra till hösten, driva företag och studera 100%, det tog stopp.


I augusti jag fick hänga med ett gäng hållbarhetskonsulter till ESAM-dagar i Höör, vara med i deras kontorsflytt, fick ett sammanhang med hållbarhetsnördar och känslan av att komma hem, så sedan i augusti är jag med i Esam AB - Hållbarhet på riktigt inte bara på papper. Kontakten började egentligen i december 2022, träffar både digitalt och fysiskt med David Sandén på Esam AB, och i maj 2023 sa han tillsammans med Sara Ekenstedt att de gärna ville ha med mig. Så jag tror det var av lättnad som jag bara pausade allt som hade med varumärke, närvaro och affär att göra. Jag arbetade istället igenom sommaren som vikarierande enhetschef på hemtjänsten i Kiruna kommun, tränade och försökte njuta av tillvaron.

Hållbarhetskonsult vinkar
Hållbarhetskonsult Esam Catrin

Sen har allt bara gått av farten,

  • utbildat i arbetsmiljö och säkerhet åt LKAB både på svenska och engelska,

  • en förebyggande analys av aktiva åtgärder mot diskriminering åt et företag i Lycksele,

  • Blivit BAM-handledare

  • Tagit tag i mitt jämlikhetskoncept som ska hjälpa företag att skapa ett hållbart arbetsliv.

  • Satt mig in i ISO och ledningssystem

  • Jobbar med Esam's LinkedIn

  • Lämnat in olika anbud

  • Stöttar i arbetsmiljöcertifiering för ett företag


Ja heja det rullar på och i januari flyttar jag hem till Gällivare. Jag kommer ta med mig Esam AB dit och jobba från Blodstenen, ett kontorshotell med massa härliga människor!


Redan den 17 januari kommer jag börja presentera mitt framarbetade jämlikhetskoncept för små och medelstora företag som vill skapa social hållbarhet på arbetsplatser - som går att mäta!

Vill du veta mer redan nu - maila mig på catrin.keskitalo@esam.se så kan jag svara på dina frågor!


Nästa gång presenterar jag jämlikhetsdatan - nyckeln till framgång!


Med vänliga hälsningar

Catrin Keskitalo

Esam AB

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page