top of page

Föreläsningen du inte får missa!

Uppdaterat: 7 sep. 2022

Jag menar det! En inspirationsföreläsning om det hållbara arbetslivet och hur det skapar arenor för en hållbar människa. Låter det spännande?


Det tändes en låga i mig när jag såg SEEhållbarhetsvecka i Västerbotten som skulle arrangeras under vecka 38. Snabbt tänkte jag att det här är något för mig! - Men vad ska jag göra? Det finns så mycket jag vill göra! Ooo stå på stan och berätta om mig? Eller varför inte ha en föreläsning? Eller! Varför inte...


Vänta nu.. vecka 38, är jag i Gällivare.. Tusan... Men gnistan fanns kvar i mig och tanken om den digitala föreläsningen väcktes till liv. Vi ska se möjligheter och inte bara hinder!


Nu blev det en inspirationsföreläsning om hållbart arbetsliv och den hållbara människan och att skapa arenor för ett hållbart arbetsliv - ett arbete som är så viktigt nu för arbetsgivare för att locka till sig personal.


Är jag nervös?

- Ja

Är jag taggad?

- JA!


Nu kör vi! - Signa upp dig här: https://invitepeople.com/public/seminars/45166

Den är kostnadsfri, men för att erhålla länken behöver du anmäla dig :).

Den är 22 september kl: 12:15-12:40Min plan är att du ska hinna värma matlådan, sätta dig bekvämt och sedan låta dig inspireras! Du får lära känna mig, min historia och sedan få med dig tips för hur du ska göra i din roll som chef och arbetsgivare.


Vi ses den 22 september!

Med vänlig hälsning,


Catrin Lovisa Keskitalo

Arbetsmiljökonsult CLK, Umeå.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page