top of page

Tre anledningar till att arbeta med mig!

Uppdaterat: 17 sep. 2022

Den organisatoriska och sociala arbetsmiljön kan vara svår att få grepp om, det kan kännas luddigt, flummigt och oklart vad det innebär och vad som egentligen går att göra, vad som kostar och vad man tjänar på det. Här förklarar jag varför du ska jobba med mig när det gäller arbetsmiljön!Så då kör vi igång, en anledning är:

Du får lägga tid på det du är bra på!

Med andra ord behöver du inte grotta ner dig i vilken kartläggning som är bra, hur resultaten ska tolkas och hur de ska analyseras och ge handfasta råd i hur verksamheten ska fortsätta växa.


Jag gör kartläggningen som är validerad, jag tolkar och analyserar era svar, ger er tips på konkreta åtgärder och vill ni är jag gärna med och hjälper er att utföra dessa, vilket kan innebära att förändra rutiner, men också att utbilda i frågor som stress, hållbart arbetslov och organisatorisk och social arbetsmiljö utifrån er arbetsplats och era behov. - för de har jag ju redan tagit reda på genom kartläggningen.

Och precis som det är med ekonomihanteringen, den gör du säkert inte heller, för det är inte det du som chef ska lägga tid på, så hjälper jag dig med den organisatoriska och sociala arbetsmiljön för det är mitt område och du är bra på det du gör.


Nästa anledning:

Ja du slipper läsa på om arbetsmiljö, förändringsprocesser och arbetsrätt. Det här är mitt område och jag har lagt ner otroligt mycket tid på att läsa in mig och studera dessa området för att kunna hjälpa dig och din arbetsplats på bästa sätt!


Du slipper fundera "är det är bästa sättet att möta och förebygga stressen" eller "jag vill öka samarbetet mellan olika team och kollegor, hur gör jag det?" och även "blir det rättvist och är det okej att göra så här?" De här frågorna slipper du fundera på då jag redan ger dig svaren.


Ytterligare en anledning är:

Du får hjälp med att arbeta med arbetsmiljön kontinuerligt, det blir återkommande och med rätt innehåll utifrån din arbetsgrupp. Samtalsämnen att klura kring, teman för arbetsplatsträffar och övningar för just din arbetsplats. Jag hjälper dig att strukturera och skapa rutiner och årshjul som enkelt inkluderar arbetsmiljön på ett balanserat sätt.


- Men jag hjälper även med uppföljningar! Så slipper du tänka på de, finns det med så återkommer jag när det är dags. Men jag finns också bara ett samtal/mail bort.


Jag vill hjälpa dig och din arbetsplats att jobba med frågor om arbetsmiljö, konflikter, samarbete, struktur, stöttning och förutsägbarhet - dvs. organisatorisk och social arbetsmiljö. Genom det här arbetet blir du attraktiv som arbetsgivare! Jag hjälper dig bara dit.


När en oberoende part kan hjälpa er, kommer det komma mer genuina svar från dina medarbetare och det kommer snabbare ge er åtgärder att konkret arbeta med för att behålla det som fungerar och justera det som behöver förändras.


Jag hjälper dig och din arbetsplats gärna!

Gör snabbchecken så återkommer jag inom 3 arbetsdagar - Klicka här för Snabbchecken


Eller släng iväg ett mail, till catrin@skclk.com så kan vi boka in ett kostnadsfritt konsultationsmöte digitalt.


Ha en bra dag!

Med vänlig hälsning,

Catrin Lovisa Keskitalo

Arbetsmiljökonsult, föreläsare och samtalsterapeut.


10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page